Weten & Tech

Bits – Aankondiging nieuwe Xbox!

21-05-2013 19:01

Vanaf 19:00 toont Microsoft de opvolger van de Xbox 360-spelcomputer, tijdens een persconferentie in Seattle. Bits is helaas niet uitgenodigd (we hadden ook al wat, trouwens) maar we bekijken de persconferentie en verzorgen hier een Twitter-stream!

Wat we weten is dat er informatie over ‘de nieuwe Xbox’ wordt gecommuniceerd en dat er een paar games getoond worden (o.a. Call of Duty: Ghosts en FIFA 14). Wat we ook bijna zeker weten is dat er vele tenenkrommende, ongemakkelijke momenten voorbij zullen komen; ook dáár doen we het voor!

Voor jullie – en ons – plezier hebben we (Bits-redacteur Roland van Hek en ondergetekende) een ‘bullshit bingo’-kaart gemaakt en liters rosébier (malt) ingeslagen! Bingokaarten in de aanslag? Veel plezier!

*Update*: Nou, het feest is voorbij. Als je de Twitter-feed niet in de gaten hebt gehouden: hier vind je een verslag van de belangwekkende feiten op Storify.

 


XBINGO

Wil je – om wat voor reden dan ook – contact opnemen met Bits? Stuur een mailtje naar [email protected], of volg Bits op Twitter: @Bitspost’.