T-Mobile breekt met verzekeraar ProAssist

09-01-2013 14:44

T-Mobile verkoopt vanaf aankomende maandag geen consumentenverzekeringen meer van ProAssist. Vanaf 14 januari worden door T-Mobile toestelverzekeringen verkocht van ACE, een andere verzekeraar. ProAssist lag de afgelopen tijd onder vuur van consumenten. Volgens T-Mobile is dat niet de reden van de overstap.

T-Mobile woordvoerder Eric Dekker zegt dat het telecombedrijf een breder verzekeringsproduct wil aanbieden. “ACE viel toen als beste uit de bus,” zegt Dekker tegen ThePostOnline. Nieuwe klanten kunnen hun toestel verzekeren bij ACE, datzelfde geldt wanneer bestaande klanten hun abonnement willen verlengen of een nieuw toestel aanschaffen.

ProAssist in zwaar weer

Dat is slecht nieuws voor ProAssist dat een moeilijke tijd doormaakt. Voor ProAssist is het na het faillissement in België een jaar geleden en de zorgen van KPN  een nieuwe grote tegenslag. Ook besteedde het consumentenprogramma Kassa vorig jaar aandacht aan de dienstverlening van het bedrijf.

Prijzen worden 10.95 of 13.95 per maand voor de duurste toestellen. Je betaalt de drie euro extra voor afdekken van diefstal- en misbruikschade. Binnen 24 uur wordt het toestel voortaan omgeruild bij val- of waterschade. De huidige prijzen vindt u hier.